travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

PÅSKEROCK I HEMSEDAL

Det rocker som vanlig i Hemsedalsfjellene i påsken med et program som byr på både bredde og flere kjente artistnavn.

Årets artistrepertoar strekker seg fra rock og pop, til clubbing og blues og inneholder navn som Madcon, Timbuktu, Hayseed Dixie, Staut og Asker Bluesband. I år finner man også flere lokale artister på programmet.

Hayseed Dixie fra USA til Lodgen
Det blir rock med skikkelig trøkk når Hayseed Dixie fra USA spiller på utescenen ved Hemsedal Alpin Lodge torsdag, fredag og lørdag i påsken. Hayseed Dixie spiller rå ”rockgrass” og er kjent for sine spesielle coverversjoner av klassikere fra AC/DC, Queen, Kizz med flere. De har tidligere spilt på Roskilde, Glastonbury, Slottsfjell, Buktafestivalen og Lydverket på NRK, og har siden år 2000 spilt nærmere 1000 live shows. Lodgen lover at dette blir en after ski helt utenom det vanlige.

Madcon og Timbuktu til Hemsen
På Hemsen Nightclub blir det gjensyn med Timbuktu og Madcon i påsken. Og de som er bevandret i club- og housemiljøene kan glede seg til kjente DJ’s som som PistolPuma, DJ Cristo og Phaxx på Hemsen og Skarsnuten. Skarsnuten Hotell byr i tillegg på en aldri så liten smak av den utenlandske jet-set klubbkulturen når Viva Performance couture gjester hotellet med danseshow, forskjellige typer performance og underholdning torsdag i påsken.

Lokalt på Fausko og Hollvin
Fausko på Tuv og Hollvin Restaurant & Bar i Hemsedal Skisenter står for lokaleinnslaget på årets påskeprogram. På Fausko langfredag blir det etterski i det store ute-amfiet med Staut fra Valdres og Asker Bluesband med Malin Seline Strandberg fra Hemsedal som gjestevokalist. På Hollvin synger og spiller Hemsedalsjentene Tonje Halbjørhus og Raghild Jordheim for gjestene langfredag og på påskeaften. I tillegg blir det mat fra lokale produsenter på menyen og på utegrillen.

Gode snøforhold
Mildværet til tross, Hemsedal Skisenter lover at snøforholdene holder seg bra ut hele skisesongen som avslutter søndag 1. mai.

– Jeg er overhode ikke bekymret for snøen, sier driftssjef Andreas Smith-Erichsen i Skistar Hemsedal. – Vi har store mengder kunstsnø i bakkene, det er kuldegrader på toppene og kjølig om nettene. Hemsedal Skisenter har sola i ”ryggen” og alle forhold ligger til rette slik at vi kan garantere gode skiløyper i full høyde gjennom hele påsken og frem til og med 1. mai.

 

LEAVE A RESPONSE