travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

PÅ KRO FOR Å BLI SLANK

Christies Sdr. Hostrup Kro på Jylland i Danmark tilbyr nå en helt ny og revolusjonerende form for ferie, et såkalt  «detox opphold.» Det handler rett og slett om å bli slankere – mens du nyter det. Det er ren nytelse, særlig fordi behandlingen er kombinert med vertshusets deilige og sunne mat. At det fungerer, kan gjestgiver Rikke Kjeldgaard fortelle. Allerede ved den første behandling ble hun 29 cm slankere.

Christie’s Sdr. Hostrup Kro er kjent for sin restaurant i toppklasse og er tildelt 3 hotellstjerner av Horesta. Kroen er den første som tilbyr den nye og revolusjonerende behandling «detoxwrap». Det skjer med en 1 – eller 2-dagers opphold. Behandlingen er basert på en helt spesiell leirblanding avledet fra Dødehavet. Kroppen blir «innpakket» i varm leirblanding og bandasjer fra topp til tå. Så du blir pakket inn i tepper og laken, og mens du hviler, trekker leiren alle giftstoffer fra kroppen. Kroppen er «detoxified» rett og slett fordi den mineralrike leirblanding trekker ut giftstoffer som ligger under huden.

Det er ingen tilfeldighet at verten Rikke Kjeldgaard ved Christies Sdr. Hostrup Kro, nå lanserer den nye detox opphold. «Jeg har ofte tenkt at jeg burde endre min livsstil og miste noen kg. Søsteren min anbefalte at jeg leste Pernille Damores bok «Ta ansvar for ditt liv.» Hun er en av pionerene innen detox i Danmark og i boken forteller hun også hvordan kropp, sinn og sjel reagerer på et sunt kosthold. Jeg bestemte meg for å prøve detox behandlinger. Resultatet var intet mindre enn fantastisk: Jeg har mistet 30 kg på svært kort tid, «sier Rikke Kjeldgaard.

Det beste er at terapi kan kombineres med vertshusets deilige og sunne mat. Rikke Kjeldgaard driver vertshuset sammen med kokken Ole Stein Klintø og de har utviklet nye retter. «Vi har hentet inspirasjon fra Pernille Damores diettprogrammer som er basert på sunne ingredienser. Det blir til flotte måltider, og det beste er: – Man kan nyte den fantastiske maten – og bli slank «, sier Rikke Kjeldgaard.

LEAVE A RESPONSE