travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

PÅ GRILLFERIE?

– Mat og ferie er noe som alltid har gått hånd i hånd, og er en kombinasjon som blir stadig viktigere for oss nordmenn. At grillen kommer ut av vinterdvalen er en naturlig sommer- og ferieassosiasjon for veldig mange. Vi ønsker å bruke vår kompetanse på grillmat til å gi feriesultne mennesker over hele landet en mulighet til å senke skuldrene og ta seg en pause fra hverdagen. Derfor lanserer vi grillferie.no der man ved hjelp av gode mat- og grillopplevelser skal kunne ta seg litt ferie hver dag, sier Anne Mari Halsan, direktør i MatPrat.

 

Straks tilbake – jeg er på grillferie

Grillferie.no er stedet for alle som ønsker informasjon om alt som har med grilling å gjøre. Med utgangspunkt i oppskrifter på deilige grillretter kan man la seg inspirere til å invitere venner, kolleger og familie på en grillferie midt i hverdagen, eller bestille en ekte grillferie til forskjellige destinasjoner i Norge – fasilitert av MatPrat.

– Selv om det ofte kan virke som at ”hele Norge” tar seg fri om sommeren, er det faktisk bare 12 prosent av oss som er på ferie en gitt dag fra mai til august. På grillferie.no kan gode kolleger som sitter på jobb i sommervarmen få seg en annerledes lunsj eller etter-jobb-opplevelse ved bestille en firmatur til nærmeste park, terrasse, gressflekk eller for den saks skyld rundkjøring. Vi stiller med grillmat, grill, grillkokk og en egen reiseleder som sørger for at alle får seg en unik og velfortjent grillferieopplevelse, forteller Halsan.

 

Gode gamle gjengangere i ny drakt

Grillferie.no byr på ni ulike grillferiekonsepter som spiller på de klassiske feriekonseptene man kjenner igjen hos en hvilken som helst reiseoperatør. I tillegg til firmaturer kan man velge mellom gamle gjengangere som charterferie, kjærlighetsferie, gourmetreise, familieferie, singeltur, adventurereise eller Norgesferie. Eventuelle etternølere kan også velge å hoppe på en ”i siste liten- tur”, som går til en uspesifisert grillferiedestinasjon.

– Hva slags grillferie man velger koker ganske enkelt ned til hva slags feriemodus man er i når man bestiller, sier Anne Mari Halsan.

Inspirert av norsk mat og ferie i eget land

Selv om det kanskje er vanskelig å tenke seg en charter- eller familieferie uten samtidig å se for seg pølser, hamburgere og ketchup, ligger det også en mer seriøs undertone bak MatPrat sitt  grillferiekonsept, som handler om  å øke nordmenns kunnskap om- og bevissthet rundt norske mat- og råvarer. – Med vårt slagord “Litt ferie hver dag” vil vi inspirere til variasjon, både i grillopplevelsene og i selve grillmaten, avslutter Anne Mari Halsan.

På grillferie.no kan du hente inspirasjon til grillen, lage din egen- eller bestille en ekte grillferie i hele sommer.

LEAVE A RESPONSE