travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

PÅ CRUISE I RØDEHAVET

Neste vinter kan Apollo tilby et helt nytt cruise fra Sharm El Sheik til alle store severdigheter i Egypt, Jordan og Israel. Cruiset går med MSC Armonia og inkluderer stopp i blant annet Petra i Jordan, Pyramidene og Luxor i Egypt og Jerusalem.

Apollo flyr fra Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger til Sharm El Sheik og cruiset kan kombineres med badeferie ved Rødehavet.

 

Chianti og pyramider

– Dette er et helt nytt cruisetilbud i Rødehavet som vi gleder oss å tilby våre norske kunder, sier Helen Begby, informasjonssjef i Apollo. Det er en unik og behagelig måte å få oppleve noen av verdens flotteste severdigheter på, samtidig med at du kan nyte det gode liv ombord på et fantastisk cruiseskip. Med andre ord kan man kose seg med Chianti og pasta, og i tillegg få se Kongenes dal og Petra, fortsetter Begby.

Cruiset går fra lørdag til lørdag og passer dermed perfekt for Apollos fly med avgang på lørdager fra Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Cruiset kan også kombineres med badeferie i Sharm El Sheik, Dahab eller Nuweiba. Apollo vil også ha en egen reiseleder om bord for å bistå sine gjester

– I MSC Cruises er vi veldig glade for å kunne tilby en helt ny cruisedestinasjon kommende vinter i samarbeid med Apollo. Direktefly fra fire flyplasser i Norge, og muligheten til å kombinere cruiset med en uke på hotell, tror vi kommer til å bli en stor suksess, sier Håkan Jalvén, salgssjef for MSC Cruises i Norden.

 Ta med barna

God mat og drikke, lekre basseng, spa og skjønnhetspleie, MSC Armonia byr på behagelige feriedager ombord. Skipet har også et bredt utvalg av mer sportslige aktiviteter, slik at man kan unne seg litt ekstra pasta med god samvittighet. En cruiseferie er også en stor opplevelse for barn og unge.

– Skipet tilbyr aktiviteter som minigolf, spillerom, tenåringsdiskotek og ulike klubber for alle mellom 3 og 18 år. Det blir også  faste lavpriser for barn under 18 år som deler lugar med sine foreldre, avslutter Begby.

LEAVE A RESPONSE