travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

PÅ BORDET I VÄRMLAND

Matturister verden rundt har for fullt oppdaget Värmland, med sine kortreiste råvarer, sesongbaserte menyer og et stadig sterkere fokus på økologisk tilvirkning.

matturisterSmå, uavhengige gårdsbutikker og cafeer ønsker besøkende velkommen og forteller gjerne om sine tradisjonsrike historier og hjemmelagde produkter. Sett de gastronomiske opplevelsene i fokus denne høsten og vinteren, og smak deg gjennom Värmlands mange bortgjemte perler.

Smak på Värmland
For tredje år på rad arrangerer ildsjeler i Värmland matfestivalen «Smak på Värmland», et arrangement som har tiltrukket seg titusenvis av matentusiaster de siste årene.

27.-28. september inviteres reisende fra fjern og nær til årets store happening i Mariebergskogen like ved Karlstad. Alt som kan krype og gå av regionens lokale produsenter, bakerier og gårder kommer hit for å utfordre smaksløkene og dele sin kunnskap om kortreist mat.

Arrangementet er tilrettelagt hele familien med alt fra egne barnevennlige «gjør-det-selv»-matlagingskurs til strandfest med utendørs kokkekunst. Her er det duket for et festmåltid for store og små. Vel bekomme!

LEAVE A RESPONSE