travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

OSCARVINNER PÅ KON-TIKI

Nå kan du se den originale Kon-Tiki filmen som Thor Heyerdahl vant Oscar med i 1951, for 60 år siden, hver dag på Kon-Tiki Museet kl. 12.00.

Interessen for Kon-Tiki filmen har  økt sterkt  den siste tiden, forteller markedssjef på Kon-Tiki Museet Halfdan Tangen jr. Kon-Tiki Museet har i år bidratt på Den norske Filmfestivalen i Haugesund med en stor utstilling, foredrag og visning av Kon-Tiki filmen.Tilsvarende opplegg har har vært gjort i høst i Kristiansand og Larvik og for en drøy uke siden ble filmen vist på en stor filmfestival i Leeuwarden i Nederland.

Kon -Tiki Filmen har også vært vist i Middelsborough, Brussel, Hamburg og Kaliningrad i år,  og flere byer og filmfestivaler står for tur i 2012.  I oktober og november har Kon-Tiki Museet vist filmen for sine gjester hver helg. Nå utvider vi med å vise den hver dag ut året og hver dag hele 2012, sier Tangen.

En stor del av forklaringen på den økende interessen for originalfilmen er oppmerksomheten som den store nye spillefilmen om Kon-Tiki  har fått i mediene i senere tid.  Denne kommer på kino neste høst både i inn og utland.

LEAVE A RESPONSE