travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

ØKER KAPASITETEN TIL AUSTRALIA

Emirates øker kapasiteten til Australia med ekstra flygninger til storbyene Sydney og Melbourne. Selskapet starter også opp igjen flygninger til Christchurch i New Zealand via Sydney. 

Innen sommeren vil det være 63 ukentlige flygninger til Australia med en kapasitet på mer enn 55 000 passasjerer ukentlig til og fra de store byene.

Vi er glade for å kunne øke kapasiteten til og fra Australia. Det er alltid stor etterspørsel mellom Norge og alle våre australske destinasjoner, både fra turister, forretningsreisende, norske studenter i Australia og australiere som vil utforske Norge. Faktisk er trafikken fra Australia en av de viktigste bidragsyterne til den totale årlige trafikken inn til Norge, sier Terje Grue, Norgessjef i Emirates.

Australia har vært en del av Emirates´ rutenett siden 1996, og tjenestetilbudet til blant annet Sydney, Melbourne, Brisbane og Perth, via Dubai, har økt jevnt opp gjennom årene. Med de nye flyvningene til Sydney og Melbourne er flyselskapet tilbake på samme nivå som før pandemien.

I over 25 år har vi fraktet over 40 millioner passasjer på disse flygningene, inkludert gjennom pandemien. Vi jobber alltid for å gi våre reisende nye og bedre flyopplevelser, og Australia er et av de første markedene der reisende kan velge vår Premium Economy-kabin, sier Adnan Kazim, Chief Commercial Officer i Emirates.

LEAVE A RESPONSE