travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Klassifisering

NYTT THON-HOTELL I BRÜSSEL

Hotellet ligger midt i EU-distriktet med gangavstand til alle de viktigste EU-institusjonene. Thon Hotel EU er det femte Thon-hotellet i Brussel, noe som gjør Thon Hotels til en av de største kjedene i byen.

– Det er alltid hyggelig å åpne nye hoteller, men jeg må innrømme at det er ekstra spennende å kunne åpne dørene til vårt femte hotell i Brussel, sier Morten Thorvaldsen, administrerende direktør i Thon Hotels.

Thon Hotel EU er et 4-stjernes hotell med 405 lyse og hyggelige rom. Hotellet har gode møteromsfasiliteter med en kapasitet på 300 personer. I tillegg har hotellet en egen restaurant og bar. Restauranten har fått navnet ”The Twelve” som spiller på de tolv stjernene i EU-flagget. Hotellet har en egen terrasse med plass til 60 personer. Thon Hotel EU kan tilby sine gjester gode treningsfasiliteter og innendørs parkeringsplasser.

Hotellet ligger nær offentlig transport med metrostasjonene Shuman og Maelbeek som nærmeste naboer. Buss direkte fra flyplassen stopper rett ved hotellet og en taxistasjon befinner seg rett utenfor hotellinngangen. Thon Hotel EU har adresse Rue de la Loi 75.

– Vår naturlige målgruppe for dette hotellet er forretningsreisende til EU-distriktet. Men mange er ikke klar over at Brussel også er en fantastisk by for weekendopphold og shopping sier Nils Hauge, Area Director of Thon Hotels i Benelux.

LEAVE A RESPONSE