travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

NYTT FIRST 3 STJERNERS HOTELL

First Hotels portefølje i Danmark vokser videre; fra 1. april sluttet boutique-hotellet First Hotel Mayfair seg til kjeden. Hotellet er klassifisert som et 3-stjerners hotell av Horesta.

mayfairFirst Hotel Mayfair ligger sentralt til på Vesterbro i København og hvert av de 106 rommene har unik innredning. Dette er det sjette hotellet i byen under First Hotels-kjeden og det er ingen tvil om at tilslutningen har vært etterlengtet.

–       Nå kan vi endelig åpne dørene som et First-hotell å by våre gjester på opplevelsen av det hotellkjeden står for: ”Your second Home is First”, forteller Tony Bak i First Hotels Danmark.

Hotellet scorer svært bra på forskjellige ratingsider og er vurdert som et av Københavns beste hotell. Tony Bak mener det er flere grunner til gjestenes gode tilbakemeldinger.

–       First Hotel Mayfair er et boutique hotel med særpreg, individuell stil og personlig attitude. Dette møter gjestene våre i alle ledd og vi legger stor vekt på å yte personlig service. Dette er med på å skape en unik hotellopplevelse for hver enkelt gjest, mener han.

Også beliggenheten til First Hotel Mayfair er førteklasses; kun få minutter unna Tivoli, Strøget og en rekke topprestauranter. Dette gjør at hotellet passer like godt til ferie- som forretningsreisende.

–       Det danske markedet er svært viktig for oss og overtagelsen av First Hotel Mayfair er definitivt med på å styrke vår posisjon som en av Danmarks ledende hotellkjeder, sier administrerende direktør i First Hotels, Roar Ingdal.

LEAVE A RESPONSE