travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

NYTT BW-HOTELL I ÅRHUS

The-Mayor-Hotel-udefraFra i dag inngår The Mayor Hotel i Best Western kjeden, som har over 4 000 individuelt eide hoteller i hele verden. Hotellet er klassifisert med 3 stjerner av Horesta.

Hotellet drives igjen av de opprinnelige eierne, familien Evar, og var tidligere driftet under navnet Scandic Plaza Hotel.

Deleier og direktør Dina Evar ser frem til å samarbeide med Best Western:” Vi har høye ambisjoner for hotellet og starter 2015 med en større renovering og ombygging. Best Western kommer til å bidra med å selge og markedsføre oss over hele verden, men med fokus på de viktige skandinaviske markedene. Dessuten er jeg glad for at hotellets mange stamgjester nå kan nyte godt av alle fordelene i Best Westerns lojalitetsprogram, Best Western Rewards”.

Country Manager for Best Western i Danmark, Søren Nystrøm sier entusiastisk:” Det har lenge vært et mål for oss å komme tilbake i Århus, et viktig marked. Vi er overbevist om at hotellet i løpet av kort tid kommer til å være et av de beste i byen. BEST WESTERN The Mayor Hotel har et enormt potensial med sentral beliggenhet, spennende utviklingsplaner og ikke minst et stort engasjement fra eiere og ansatte”.

LEAVE A RESPONSE