travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Klassifisering

NYTT 4 STJERNERS HOTELL I STOCKHOLM

Radisson Blu Waterfront Hotel i Stockholm som ligger i direkte tilknytning til Stockholm Waterfront Congress Centre har åpnet dørene. Hotellet er klassifisert av SHR og er tildelt 4 stjerner.


Radisson Blu Waterfront Hotel tar imot gjestene midt i Stockholm sentrum, i gangavstand fra flytoget Arlanda Express og sentralstasjonen. Beliggenheten gjør hotellet til et ideelt alternativ for både forretningsreisende og turister, med nærhet til forretningsdistriktet, handlegater, Gamla Stan, slottet og rådhuset.

Styrker Rezidor i Norden
– Vi er både stolte og glade over å kunne presentere denne fantastiske eiendommen med en suveren beliggenhet i hjertet av Stockholm. Rezidor skal drive både det førsteklasses hotellet og det eksklusive kongressentret. Waterfront vil også styrke vår stilling som et av de ledende internasjonale hotellkonsernene for forretnings- og fritidsmarkedet i Norden, sier Kurt Ritter, konsernsjef i Rezidor.

Rom med utsikt
Hotellet og kongressentret er tegnet av White, et av Skandinavias ledende arkitektkontor. Et av verdens fremste miljøer innen hotellinteriør, RPW Design i London, har lagt vekt på eleganse og moderne uttrykk når de har jobbet med designen i begge byggene.

Hotellets 414 moderne, røykfrie rom og suiter har utsikt både mot vannet og rådhuset. De tre suitene ligger i toppetasjen og har panoramavinduer med utsikt mot Mälaren, Riddarfjärden og rådhuset. Den største suiten er på 74m² og består av et soverom med king size-seng, bad med rundt badekar, stue med sofagruppe, spisebord og tv, samt et eget gjestetoalett. Alle rom og suiter har tilgang til Radissons signaturtjenester, for eksempel gratis bredbåndsforbindelse.

Etter en dag med sightseeing eller møter er gjestene hjertelig velkomne til hotellets moderne og godt utstyrte treningsstudio, ”Exercise Lounge”. Tilbudet er gratis for hotellets gjester.

Svenske og internasjonale spesialiteter
Radisson Blu Waterfront Hotel ønsker også gjester og fastboende velkommen til konseptrestauranten RBG Bar & Grill med plass til 230 gjester. Dette er et uformelt sted med avslappende atmosfære og utsikt mot travle bygater og innsjøen Mälaren. Menyen består av både nasjonale og internasjonale retter. Serveringstilbudet består dessuten av en Lobby Bar med småretter og forfriskninger, samt 24 timers roomservice.

LEAVE A RESPONSE