travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

NY SAS LOUNGE

a8af14a2fe67d361_800x800arI dag åpner SAS en ny innenrikslounge på Oslo Lufthavn. Loungen vil gi SAS-kunder som reiser via OSL en enda bedre reise.

Den 300 m2 store loungen har et moderne og komfortabelt miljø, hvor de reisende kan jobbe, nyte noe forfriskende, lese aviser og slappe av i behagelige lenestoler. Her har man også tilgang til arbeidsposisjoner med el-uttak og ladestasjoner, og loungen har gratis WiFi selvsagt.

– Norge har Skandinavias største innenriksmarked, så den nye loungen ved gate 15 på OSL vil gi en enda bedre opplevelse for de mange SAS-reisende som flyr via Norges hovedflyplass, sier Eivind Roald, som er konserndirektør for salg og marked i SAS.

Åpningen av loungen føyer seg inn i rekken av nye servicetjenester og tidsbesparende produkter som er lansert det siste året, med blant annet hurtigere passering gjennom sikkerhetskontrollen som FastTrack på Sola og Værnes, og en kommende etablering på Flesland etter sommeren.

Innenriksloungen på OSL vil være åpen fra én time før første SAS-avgang om morgenen, og inntil 30 minutter før siste avgang om kvelden. Den er åpen for reisende i SAS Plus og/eller Gull- og Diamant-medlemmer som reiser med SAS, Widerøe eller Star Alliance. Også Sølv-medlemmer er velkommen nå om sommeren (1/7-31/8) og i julen (15/12-15/1).

LEAVE A RESPONSE