travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

NY GUINESSREKORD I HØYDEN

Tre britiske komikere satte lørdag 12. mars verdensrekord i stand-up med en 45 minutters forestilling foran 180 gjester i 35 000 fots høyde.

Nå hører det med til historien at rekordforsøket foregikk i trygge omgivelser i et British Airways A321 fly. Men Dara O Briain, Jack Whitehall og Jon Richardson holdt det likevel gående i tilsammen 45 minutter, til stor latter fra publikum.

Hensikten med verdensrekordforsøket var å samle inn penger til Rødnesedagen. Resultatet ble £100,000 innsamlet og ny Guinnessrekord.

Jack Whitehall spøkte med at: “Jeg har sett frem til dette. Når ellers får jeg et publikum som ikke kan forlate forestillingen? ”

Dara O Briain, den siste som opptrådte, hadde egne ambisjoner for dagen: “Jeg har instruert kapteinen om at tre bank på cockpitdøren betyr at han skal ta flyet til 37 000 foot, sånn at jeg får rekorden for meg selv!”

British Airways-flyet tok av fra London Heathrow Terminal 5, og fløy over Storbritannia i to og en halv time før det landet igjen. I mens hadde verden fått en ny rekord i høyde-stand-up. Verdensrekordforsøket ble overvåket av Guinness’ rekordsjef Craig Glenday.LEAVE A RESPONSE