travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

NY EVENTYRPARK I TRYSIL

Vintersesongen er i full sving, men allerede nå planlegges en rekke nyheter for vår, sommer og høst. Det er fortsatt stor interesse for å feriere til fjells i andre sesonger enn vinter, ifølge SkiStar sine målinger.  

– Trenden med å feriere i Skandinavia fortsetter og vi ser en etterspørsel etter aktiviteter til fjells som du kan oppleve sammen med familien. Dette året satser vi i enda større grad enn i fjor på å utvikle helårstilbudet vårt, i tråd med vår ambisjon om å bidra til en aktiv livsstil og økt folkehelse, sier Gudrun Sanaker Lohne, destinasjonsleder i SkiStar Trysil.   

I Trysil bygges nå en ny eventyrarena rett ved Turistsenteret og sommeråpne Radisson Blu Resort. Arenaen tilbyr en rekke fartsfylte sommeraktiviteter for hele familien, deriblant Mountain Tube hvor du sklir nedover bakken i en gummiring på forskjellige baner, og Mountain Coaster – sommeraking med en toppfart på 40 km/t. Det bygges også en mini-gokartbane med elbiler, og nye løyper for stisykling som passer både store og små. Dessuten kan hele familien glede seg til en ny heisbasert stisyklingsløype ved Fjellekpressen. Løypen har fire tilrettelagte stopp med morsomme aktiviteter.

LEAVE A RESPONSE