travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

NORWEGIAN ER ANBUDSVINNEREN

Norwegian vinner stadig flere anbud fra det offentlige. NAV har nå signert en ny avtale med Norwegian om flyreiser i to år fremover, med opsjon på ytterligere to år. Avtalen omfatter reiser i Norge og Europa.

Norwegian har hatt NAV som kunde i flere år allerede, og NAV inngår nå en ny avtale om flyreiser for sine ansatte. NAV har anslått at deres behov for flyreiser utgjør om lag 40 millioner kroner i året. NAV har       17 000 ansatte.

– Det betyr mye for oss at kundene er fornøyde med tilbudet vårt. At NAV inngår en ny avtale tar vi som et tegn på at vi har levd opp til forventningene, noe vi skal jobbe hardt for å gjøre videre fremover også. Vi vet at NAV har redusert sine reisekostnader kraftig etter at de begynte å fly med oss, sier salgsdirektør Lars Sande i Norwegian.

Høy kundetilfredshet
– Fremover vil våre kunder oppleve at Norwegian får stadig flere nye og mer miljøvennlige fly inn i flåten. Vi tilbyr god beinplass, bredbånd om bord på flere av våre nye fly som også har helt nytt Dreamliner-interiør. Bare i 2011 får vi 15 nye Boeing 737-800 maskiner, samtidig som vi faser ut eldre modeller. Forrige uke fikk vi to nye fabrikknye maskiner inn i flåten samme dag. Høy kundetilfredshet er viktig, og når vi vinner anbudskonkurranser mot vår hovedkonkurrent i Norge både ut fra pris og kvalitet er det til stor inspirasjon, sier Sande.

 

LEAVE A RESPONSE