travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

NORDMENN BETALER MEST

Nordmenn betaler mer for hotellrom enn noe annet folkeslag i Europa og booker også de nest lengste feriene etter tyskerne. Dette viser en ny undersøkelse om sommerens ferietrender gjennomført av hotellsammenligneren www.trivago.no.

bigSpenderNordmenn på ferie betaler hele 1047 kroner i gjennomsnitt for et hotellrom, som tilsvarer nesten tre ganger mer enn det ungarerne betaler (360 kroner) som ligger nederst på listen. Vi betaler også over hundrelappen mer enn svenskene og 200 kroner mer enn britene.

Undersøkelsen viser også at nordmenn booker de nest lengste hotelloppholdene i Europa på 9,12 dager i gjennomsnitt, mens tyskerne topper med ferier på gjennomsnittlige 9,65 dager. Dette betyr at nordmenn spanderer på seg en ekstra feriedag i forhold til svensker og dansker, som booker hotellopphold på gjennomsnittlige 8,19 dager og 8,1 dager.

Nordmenn betaler i gjennomsnitt 9165 kroner for hele sitt hotellopphold, nesten 1200 kroner mer enn tyskerne og 1555 kroner mer enn det folk fra Sverige gjør. På den andre siden av skalaen ligger Ungarn, hvor folket betaler gjennomsnittlige 2881 kroner for sine hotellopphold.

LEAVE A RESPONSE