travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

NISSEN PÅ BESØK I HAFJELL

 

RQOaVpaxVdMbTgZc24gbKPJYTOW9m69QEjy3qmPza1s,ezmh4O-YPwp3cWhriE4Vpvmw9mNyvuM3-IcPjOLb4PgJuleferien har satt inn for fullt, og lite snø i byene samt at mange har ekstra lang juleferie i år, gjør at dette trolig blir den travleste jula vi har hatt noensinne. Totalt er det ventet at Øyer kommunes innbyggertall seksdobles, til 25.000, i jula. Det er gode forhold i bakken, og godt om plassen.

På Hafjell Hotell tilbringer du julen i avslappende omgivelser borte fra stress og jag, og slipper vask og matlaging. Hotellet har tre stjerner og tilbyr tradisjonell julefeiring med pynting av juletre, stor julebuffet, gang rundt juletre og nissebesøk. Hotellet er tildelt 3 stjerner + resortsymbolet av Norsk Hotellklassifisering.

På Hafjell er det garantert snø og god mat. Hotellet ligger kun 700 meter fra Hafjell Alpinsenter.

Ønsker du å bo i leiligheter midt i skibakken kan du spise julemiddag på Hafjell Hotell, og bruke tiden på skikjøring eller andre uteaktiviteter i Hafjell.

Hos Hafjell Hotel & Apartments feires julen omtrent som en storfamilie gjorde det i gamle dager med tradisjonelle julemiddager, gang rundt juletreet, nissebesøk på juleaften, kaffe og kaker og peiskos

Hotellet har flere trivelige salonger med ulike sittegrupper. Når peisen tennes om kvelden, samles mange av gjestene i Peisestua for å oppsummere dagens opplevelser, samtidig som morgendagen planlegges.

Ved resepsjonen har barna sin egen lekekrok, og diverse spill kan lånes i resepsjonen. Bordtennis og biljard finnes også i underetasjen, og benyttes flittig av gjestene.

Vegg i vegg med hotellet ligger Lekeland Hafjell – et innendørs lekeland på 900 kvm over 4 plan. Gjester ved Hafjell Hotel & Apartments har 50 % rabatt på inngang i Lekeland.

De av julegjestene som ønsker å kjøpe julegaver ligger julebyen Lillehammer kun 15 km fra Hafjell. I Lillehammer finnes det meste av butikker, gallerier og museer og vi anbefaler å rusle i Storgata og la julestemningen synke inn.

LEAVE A RESPONSE