travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Klassifisering

NESTE MØTE I SVERIGE ?

Med kort kjøreavstand fra grensen finner du svært mange møte- og konferanseanlegg som kan gi deg og dine kollegaer en annerledes møtesopplevelse. Her finner du alt fra små kystdrevne pensjonat til større konferanseanlegg. Søker du sentrumsnære opplevelser eller opplevelser som går i ett med naturen, vil Sveriges profesjonelle møtesarrangører hjelpe deg slik at du får skreddersydd ditt arrangement – og dette til svært hyggelige priser.

Värmland styrker hvert år sin posisjon som et av landets mest interessante møteplasser. Det forstår vi fort når vi ser på Värmlands skjønne natur, bevarte herregårder og moderne konferanseanlegg i kombinasjon med et utvalg av avkoblende og utfordrende aktiviteter. Her tilbys alt fra aktivitetskonferanse, herregårdskonferanse, spa- og helsekonferanse, til utfordrende villmarkskonferanse. I tillegg tilbys et stort utvalg av flotte hoteller og konferansefasiliteter.

Noen av Sveriges mest verdsatte konferanseanlegg finnes i Vest-Sverige. Her finner du alt fra små unike familiedrevene kystpensjonat som kan danne en perfekt ramme for den lille ledelsesgruppen, til de mer eksklusive  stedene du tar med dine gjester for en total avkobling. I tillegg  finnes det et fantastisk tilbud av aktiviteter i denne regionen som garantert vil tilfredsstille deg og dine møtesdeltakere.

Gøteborg som arena for møtevirksomhet ligger virkelig i verdensklassen! Byen ligger vakkert til på den svenske vestkysten, kort vei fra den norske grensen.
Byen har god erfaring i å være vertskap for større internasjonale møter og arrangementer, og det aller meste ligger innen gangavstand.

På under en times avstand fra flere av vestkystens møtesplasser, kan man oppleve vestkystens Big Five; Hummer, østers, reker, blåskjell og havskreps. Følg med på en salt skalldyrssafari eller nyt lekkerhetene på noen av Bohusläns restauranter.

Spredt over hele Sveriges vakre landskap finner du slott og herregårder. Mange av disse leies ut til kurs og konferanser og kan tilby herskapelighet blandet med personlig service. Flere av dem er også internasjonalt kjent for sine fantastiske kjøkken. Grunnlaget er ofte lokale råvarer tilbredt av knivskarpe kokker. I pausene mellon møter og mat kan man vandre i fantastiske hage- eller parkanlegg, eller man kan trekke seg tillbake til eget rom og kjenne hvordan det er å leve som en greve.

LEAVE A RESPONSE