travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Klassifisering

NATURALLY COOL I STOCKHOLM

Radisson Blu Royal Viking Hotel har oppgradert hotellrommene ut fra to ulike konsepter med navnene: ”New York Mansion” og ”Naturally cool”. Hotellet er av SHR klassifisert som et Superior 4 stjerners hotell.

Naturally Cool er i en skandinavisk stil med lyse materialer og farger, mens ”New York Mansion” er mørkere og tøffere i stilen.  – Siden vi får besøk av gjester fra hele verden, tror vi det er en stor fordel å tilby ulike romtyper med forskjellige stiler, slik at alle gjestene blir fornøyde, sier hotellets administrerende direktør, Pia Deep Ground.

Radisson Blu Royal Viking Hotel  har 459 rom fordelt i flere kategorier. Hotellet har innendørs svømmebasseng, jacuzzi og badstue, samt et treningssenter som drives av SATS. Skybaren er et populært møtested i Stockholm med fantastisk utsikt over byen. For de som ønsker et velsmakende måltid finnes sjømatrestauranten Stockholm Fisk. I tillegg har alle rom tilgang på trådløst internett.

– Etter en lang og mørk vinter føles det veldig bra å starte vårsesongen med å tilby våre gjester nye og friske rom. Nå er vi ikke bare Stockholms mest sentrale hotell, vi kan også tilby byens nyeste rom, sier Ground. Radisson Blu vil også tilby møtedeltagerne det nyskapende møtekonseptet Brain Food.

LEAVE A RESPONSE