travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Klassifisering

NATURALLY COOL I STOCKHOLM

RDBLU Royal Viking 1Nå innvier Radisson Blu Royal Viking hotel, et av Stockholms mest sentralt beliggende hotell, 171 nyrenoverte rom. Samtlige rom er innredet i henhold til designkonseptet «Naturally Cool», og gir besøkende en moderne, skandinavisk følelse. Hotellet er klassifisert som et firestjerners Superior hotell av Hotelstars Union.

Renoveringsprosjektet er fullført, og innebærer at samtlige standardrom på Radisson Blu Royal Viking nå er innredd i henhold til konseptet «Naturally Cool». Konseptet bygger på en moderne nordisk design i lysblå og gråtoner, som skaper en rolig og avslappende atmosfære for gjestene. I forbindelse med oppussingen har rommene også blitt utrustet med nye senger fra Jenssen, samt fått større arbeidsområder for å møte behovene til forretningsreisende.

– Vi er svært fornøyd med at oppussingen av våre standardrom nå er fullført. Dette gir oss muligheten til å tilby enda flere av våre gjester en førsteklasses hotellopplevelse, hvor hvile og avkobling møter storby på et av Stockholms mest sentralt beliggende steder, sier Christian Herslow, General Manager på Radisson Blu Royal Viking.

Radisson Blu Royal Viking ligger like ved sentralstasjonen i hjertet av Stockholm. Reiser du som privatperson har du et perfekt utgangspunkt et steinkast fra mange av hovedstadens severdigheter, og forretningsreisende drar nytte av den strategiske plasseringen like ved jernbanestasjonen.

Hotellets gjester har fri tilgang til treningssenteret som er tilgjengelig på hotellet og drives av SATS. På den populære restauranten Stockholm Fisk kan besøkende nyte dagsfersk fisk og velsmakende skalldyrsretter i et urbant miljø. De som heller har lyst på noe forfriskende kan ta turen til niende etasje hvor man finner den populære SKYBAR, med en slående utsikt over hovedstadens hustak.

LEAVE A RESPONSE