travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

NÅR VINTERSOLA LOKKER

dubaiSelv om høsten for noen oppleves som en magisk årstid med frisk luft og fine farger, kan det etterhvert føles litt tungt når dagene blir mørkere og kaldere. Plutselig innser du at du ikke har sett sola på altfor lenge og kanskje trenger du å få litt farge på kroppen igjen. Da er det bare en ting å gjøre; sett deg på et fly til en solrik og varm plass, med hvite strender, gjestfri lokalbefolkning, eksotiske dufter og smaker. Her er noen av de stedene nordmenn helst reiser til for å gjenoppsøke sola.

Har vi først bestemt oss for å flykte til varmere strøk, er Dubai storfavoritten blant nordmenn. En spennende destinasjon som oppfyller det meste av våre feriedrømmer og passer de fleste! Her ligger gjennomsnittsprisen for hotellopphold mellom 1600-1700 kroner fra oktober til desember.

Et litt mer prisvennlig alternativ vil være en tur til Kanariøyene. Puerto Rico på Gran Canaria er det nest mest populære reisemålet blant solglade nordmenn, og her vil du finne hotellrom til i gjennomsnitt 705 kroner i oktober. Her øker prisene utover høsten og vinteren, og da må du ut med i gjennomsnitt 925 kroner i november og 1050 kroner i desember.

Den dyreste feriedestinasjonen på listen, Bora Bora, ligger som det tredje mest populære reisemålet blant nordmenn. Legger du ferien til vulkanøya i Fransk Polynesia bør du imidlertid forberede deg på å punge ut for hotelloppholdet. Her ligger prisene på i gjennomsnitt 4918 kroner for en natt på hotell i oktober, mens den synker litt i november og desember med snitt på henholdsvis 4247 og 3864 kroner.

Kilde: www.trivago.no

LEAVE A RESPONSE