travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

NÅR INNSIDEN TELLER

Nå er renoveringen av Radisson Blu Arlandia endelig ferdig. Hotellet har gradvis blitt pusset opp gjennom det siste året, og resultatet er et hotell i den absolutte toppklasse. Hotellet er klassifisert som 4 stjerner Superior av Hotelstars Union.

arlandiaRadisson Blu Arlandia, som ligger like ved Arlanda lufthavn, har siden høsten 2012 gjennomgått en omfattende renovering. Samtlige 339 rom og 30 konferanselokaler har blitt rustet opp og resultatet er et hotell i toppklasse.

– Vi er både glade og stolte over og endelig kunne vise frem et nyrenovert Radisson Blu Arlandia for våre gjester. Vi har vært i en lang renoveringsprosess, og kan nå konstatere at skjønnhet kommer fra innsiden, sier Marie Tullberg, administrerende direktør på Radisson Blu Arlandia.

Arlanda lufthavn samt Airport City er en voksene region og antallet som bor og jobber i området forventes å øke markant i årene som kommer. Dette er en av årsakene til at man sammen med grunneier Pandox har valgt å investere 100 millioner svenske kroner i renovering av hotellet. Tanken bak renoveringen har hele tiden vært å dekke alle typer hotellbehov – der møte mellom mennesker har stått i sentrum.

– I tillegg til alle rom og konferanselokaler har vi renovert restaurantavdelingen samt store deler av resten av hotellet. Vi har forsøkt å beholde hotellets sjel og hjerte under renoveringen, og det syns jeg vi har lykkes meget godt med, sier Tullberg.

På Radisson Blu Arlandia kommer skjønnhet fra innsiden og hotellet har nå en fantastisk atmosfære som får gjestene til ville koble av. Hotellet realxavdeling har svømmebasseng, badstue samt treningsanlegg. Videre tilbyr både bar og restaurant gjestene god mat, god drikke og garantert gir en hyggelig stemning – uansett om selskapet er venner, famille eller kollegaer.

– Raddison Blu Arlandia er optimalt for alle typer møter mellom mennesker. Vi kan garantere at du kjenner deg hjemme hos oss, uansett om du reiser alene, med venner eller med jobben.

LEAVE A RESPONSE