travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

NÅ OGSÅ I NORGE

Hotels.com sitt konsept ”Welcome Rewards™”, hvor man bor 10 netter på hotell og får en ekstra natt*, har vært tilgjengelig i både USA og Storbritannia lenge, nå er endelig konseptet lansert her i Norge.

Hotels.com har lansert et helt nytt lojalitetsprogram i 29 land i Europa i tillegg til her i Norge. Programmet som kalles ”Welcome Rewards™” gjør at gjester som booker 10 netter via Hotels.com, får en bonusovernatting*.

Gjelder over hele verden
Programmet tillater at gjesten kan bo på hvilket som helst hotell over hele verden – uavhengig av kjede, og etter å ha bodd 10 netter på hotell som man har booket via Hotels.com, kan få en ekstra bonusovernatting*.

– Welcome Rewards™ er unik i den forstand at dette ikke gjelder en spesifikk kjede eller land, forklarer Vice President i Hotels.com, Nigel Pocklington. – Om du velger å bo en helg i Berlin, for så ta en julehelg i Wien og reiser deretter på forretningsreise til Las Vegas, vil alle disse nettene telle i vårt lojalitetsprogram.

– Vi har hatt god erfaring fra dette programmet i både USA og Storbritannia, og Welcome Rewards™ bidrar til at vi gir noe tilbake våre gjester. Dette har også blitt etterspurt i Norge, og vi er svært glade for at vi nå også kan tilby dette til våre norske brukere også, avslutter Pocklinton.

Via programmet kan man velge mellom 65,000 hoteller over hele verden. Systemet er enkelt uten poengberegninger eller kuponger, bare bo 10 netter og få en bonusovernatting*.

*Kunden må betale eventuelle skatter og avgifter hotellet måtte ha. Verdien på hotellrommet på den ekstra natten, er gjennomsnittspris av de 10 foregående nettene.

LEAVE A RESPONSE