travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

MUNCH PÅ FLYTOGET

flymunchI anledning Munch-året 2013 har Flytoget foliert flytogene med et av Munchs mest kjente verker, Skrik. Munch-toget ble avduket av administrerende direktør Tor Sannerud i Visit Oslo på Oslo S tirsdag 2. april. Designeren Enzo Finger står bak den grafiske designen av Munch-toget.

– Flytoget er veldig stolte av å få være med på feiringen av Munch, og vi ser virkelig frem til å se et av hans mest kjente kunstverk pryde Flytoget. Som et av de første kontaktpunktene til mange av Oslos tilreisende føler vi et ansvar for å løfte frem norsk kulturarv. I tillegg er det en gyllen anledning å få Munch ut til folket, sier Linda Bernander Silseth, administrerende direktør i Flytoget.

På sporet av publikumssuksess

Markeringen av Edvard Munchs fødsel er et samarbeidsprosjekt mellom Nasjonalmuseet og Munch-museet, og vil gi tidenes mest omfattende presentasjonen av Munchs verk.

– Det er veldig inspirerende at en av Norges best ansette bedrifter har sagt ja til å bli en del av jubileumsfeiringen Munch 150. Nå er vi virkelig i rute med det som begynner å tegne seg til å bli en flott feiring, sier Stein Olav Henrichsen, direktør ved Munch-museet.

Han får støtte av samarbeidspartneren Audun Eckhoff fra Nasjonalmuseet.

– Vi er spesielt glade for at Flytoget blir med og støtter opp om Munch-jubileet i 2013. Flytoget som et moderne og høyeffektivt kommunikasjonssystem er en god partner for oss, sier Nasjonalmuseets direktør Audun Eckhoff.

 

LEAVE A RESPONSE