travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

MS TROLLFJORD I OSLO

Hurtigruteskipet MS Trollfjord kom til Oslo 9. januar og skal ligge en hel uke til kai i hovedstaden. Oppholdet blir spekket med underholdning og aktiviteter om bord.

Kurt Nilsen, Maria Haukaas Mittet og Frode Alnæs er blant artistene som fyller MS Trollfjord med musikk. Vegard Ulvang, Stein P. Åsheim og Torkjell Berulfsen foredrar, forteller og kåserer om eventyrlige reiser og gylne dråper.

Dette er tredje året Hurtigruten inviterer sine gjester til å sende inn sine fotominner fra reisen. Resultatet er over 12.000 innsendte bidrag og alle representerer unike reiseopplevelser fra norskekysten, Antarktis, Grønland eller Spitsbergen. Søndag 9. januar åpner en utstilling med et utvalg fotografier. Kom og se – kanskje er det nettopp ditt bilde som pryder MS Trollfjord denne uken? Fotograf Dag Eivind Thorenfeldt foredrar om fotografi.

Explorerdag med Vegard Ulvang
Olympisk mester og friluftsmann Vegard Ulvang vil sammen med eventyrer og fjellklatrer Stein P. Åsheim, historiker Harald Dag Jølle og direktør ved Norsk Polarinstitutt Jan Gunnar Winter prege denne fredagen om bord på MS Trollfjord. De vil gjennom en foredragsrekke fortelle eventyrlige historier om egne opplevelser på tur i norsk villmark og fjerne polare strøk. Men ikke minst blir det foredrag om deres neste bragd – sørpolekspedisjonen som vil markere hundreårsdagen for Roald Amundsens enda større bragd i 1911. Møt også Sigrid Henjum som senest 1. desember i år skapte historie med å padle Sør Georgia rundt selvforsynt i kajakk.

Barnas dag
Hurtigruten er for barn i alle aldre – lystne på nye opplevelser. Siste oppholdsdag i Oslo tilegner vi imidlertid de aller minste. Barnas dag på MS Trollfjord inneholder naturligvis et besøk på det flotteste kontoret i Norge – skipsbroen. Her vil ikke bare ungene klø i fingrene etter å prøve knappene på de mange kontrollpanelene. Det blir arrangert miljøsti om bord og hva er vel et skip uten skattejakt? Det vises filmer med Elias og Selen Selmer, samt tegnekonkurranse i skipets bibliotek.

En hotellopplevelse i Oslo
Start året med et hotellopphold av de sjeldne i hovedstaden. Denne uken vil skipet representere et av de sterkeste merkenavn i norsk reiseliv Hurtigruten, og blir naturlige treffsted i Oslo i anledning reiselivsmessen. Ta inn på det flytende hotellet og nyt servicen gjester verden over kommer for å få. Bugnende kystbuffet med de beste råvarer i skipets restaurant, boblebad på dekk, fitness-avdeling og daglige aktiviteter om bord.

Overnattingspriser fra kroner 600.

LEAVE A RESPONSE