travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

MINIMALISTISK I KØBENHAVN

Hvis du synes komforten er grei på danskebåten kan du bo rimelig i København. Kjeden cabinn.com tilbyr rimelig overnatting i 9 danske byer. Det seneste tilskuddet er Cabinn Metro på Amager i København. Hotellet ligger i en ny bydel med Metro og tog som fører deg på noen få minutter inn til hjertet av København. Og kommer du med bil er det rikelig med parkeringsplasser.

Ideen til konsepet fikk ingeniør Niels Fennett på en båtreise til Oslo og det første hotellet ble etablert i 1990. Fennet ble fasinert av den gode plassutnyttelsen i en båtlugar og mente ideen kunne overføres til land. Cabinn Metro er et stort moderne hotell med resepsjon, frokostservering og gode fellesrom. Lugarene er små, men er utstyrt med TV, skrivebord, stoler, eget bad og Internett. Det er også vannkoker, så man godt kan brygge en kopp kaffe på rommet. På booking.com er hotellet gitt 2 stjerner, men faller nok utenfor kriteriene for den europeiske stjerneklassifisering pga. romstørrelsen.

Hotellet egner seg godt for gjennomreise og en overnatting. Flere dagers overnatting vil nok oppleves som litt klaustrofobisk.

LEAVE A RESPONSE