travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Klassifisering

MED FOKUS PÅ DET GODE VERTSKAP

Norsk Hotellklassifisering (NHK) har i vel 12 år arbeidet med stjernemerking av hoteller og har klassifisert nærmere 50 hoteller. Stjernene reflekterer en objektiv vurdering av hotellets standard og servicetilbud. Samtidig er klassifiseringen et utrykk for vertskapets ønske om en objektiv tredjepartsvurdering, slik at gjesten får de riktige forventningene til oppholdet. Etter vår mening er det et uttrykk for godt vertskap. Og det er lønnsomt – gjestene kommer tilbake.

Ikke uventet ønsker endel hoteller å fremstille seg som bedre enn det de er. Det er også historier om manipulering av gjestevurderinger for å få et høyere «score». Som oftest slår det tilbake med misfornøyde gjester som ikke kommer tilbake. Men det gjelder ikke Toftemo.

Toftemo ligger 2 km nord for Dovre sentrum. Stedet var opprinnelig en del av Tofte Kongsgård og ble bygd opp i 1820, og er drevet som skysstasjon siden da. Her overnattet kong Haakon VII, dronning Maud og kronprins Olav på kroningsferden 1906.

Toftemo er fortsatt et naturlige stoppested, kongelig eller ei, og hotellet er tildelt 3 stjerner av Norsk Hotellklassifisering.

Beliggenheten gir deg som gjest enkel tilgang til gode overnattingsmuligheter og samtidig nærhet til mange flotte naturopplevelser. Toftemo har levert overnatting siden 1820, og det har du som gjest nytte av. Til fulle. Gjestene kommer tilbake!

I hotellet er det 25 lyse og hyggelige høystandarrom til disposisjon. Hotellet har ett handicaptilpasset rom, en suite og ett familierom med sengeplass til 6 personer. Rommene er moderne innredet med bl.a TV og trådløst bredbånd.

LEAVE A RESPONSE