travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

McDONALDS INNTAR HALLINGDAL

Fredag 8. juli åpner McDonald’s sin aller første restaurant i Hallingdal. Familierestauranten i Flå har blitt realisert takket være Olav Thon, og blir den eneste mellom Østlandet og Bergen.

Margaret Brusletto, Kommunikasjonsdirektør i McDonald’s Norge AS.

Den populære restaurantkjeden etablerer seg nå ved siden av det nyåpnede Bjørneparken kjøpesenter, som har fått navnet sitt etter den flotte bjørneparken som ligger like i nærheten.

– Vi håper at McDonald’s-restauranten blir et naturlig møtested i lokalmiljøet, og en viktig arbeidsplass for unge i nærområdet. Dette blir dessuten den eneste McDonald’s-restauranten mellom Østlandet og Bergen og vi forventer at dette blir et populært stoppested for gjennomreisende, sier Margaret Brusletto, kommunikasjons- og personaldirektør i McDonald’s Norge AS.

Olav Thon med på åpningen

Familierestauranten ligger på den gamle tomten til Landbrukets Hus og Flå sport, like øst for hotellet. Det er Olav Thon som er initiativtakeren bak byggingen av McDonald’s-restauranten, og Thon vil selv være tilstede under den offisielle åpningen av restauranten.

– Det er svært hyggelig å ha Thon med på laget, og at han deltar på åpningen av restauranten. Vi tror at restauranten vil bli et hyggelig tilskudd for beboerne i Flå og nærområdet, sier kommunikasjonsdirektør i McDonald’s Norge.

Restaurant nummer 72 i Norge

Margaret Brusletto ser frem til åpningen av det som blir McDonald’s restaurant nummer 72 i Norge.

– Vi er stolte av den nye restauranten og ser frem til å gi kundene gode restaurantopplevelser også i Flå. Nå gleder vi oss til å se hvordan den nye restauranten blir mottatt, sier Margaret Brusletto, Kommunikasjonsdirektør i McDonald’s Norge AS.

 

LEAVE A RESPONSE