travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

MADS I BADEBUKSA

I fjor gjorde Star Tour et kupp med å hanke inn Hollywoodstjernen Mads Mikkelsen til å spille hovedrollen i sin reklamefilm, og denne julen har feriearrangøren en julegave som trolig vil falle i god jord hos i hvert fall den kvinnelige delen av befolkningen: Star Tour lanserer nemlig en ny film med den danske filmkjekkasen.

– Vi håper og tror at Mads Mikkelsen stigende opp av vannet i badeshorts som Star Tours svar på James Bond kan varme ellers så kalde vinterkropper, sier kommunikasjonsdirektør Lena Petersson i Star Tour.

Mikkelsen er kjent fra storfilmer som James Bond-filmen «Casino Royale»,«King Arthur» og «Clash of the Titans» og har nå altså hovedrollen i Star Tours reklamefilm. Filmen ble spilt inn på Kypros i starten av september, og handler om hvor fort dagene går og hvor viktig det er å sette av tid til å være sammen med dem vi er glad i.

– Mads Mikkelsen er et kjent ansikt for alle fra Hammerfest til Hollywood, og vi synes det er ekstra moro at han har takket ja til å samarbeide med oss igjen. Budskapet i reklamefilmen tror jeg både Mads og størsteparten av Norges befolkning kan kjenne seg igjen i. Tiden går fort og det er viktig å bruke den på det som betyr noe; venner og familie, sier Petersson.

Reklamefilmen er regissert av Martin Werner som også sto for regi på den første Star Tour-filmen Mikkelsen spilte i. Totalt var cirka 70 personer innblandet i produksjonen da filmen ble spilt inn på stranden nedenfor hotell Atlantica Sungarden i Agia Napa i høst. Tidligere i år hadde Werner i tillegg suksess med DnB Nors reklamefilm med filmstjernen George Clooney I hovedrollen.

Reklamefilmen med Mads Mikkelsen skal gå på norske TV-skjermer (TV2/Zebra, TVN/Fem, TV3/Viasat4 og TLC) fra 24. desember, men allerede i dag kan du se den her: http://www.youtube.com/watch?v=H8zIxDIF7yQ

LEAVE A RESPONSE