travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

LYTTEFEST PÅ TRIKKEN

Oslo-Filharmonien fyller 100 år i 2019, og det skal blant annet feires med stor festkonsert på Slottsplassen torsdag 15. august. Sporveien samarbeider med Oslo-Filharmonien og sørger for at lyttefesten starter på trikken!

– Når Oslo-Filharmonien feirer 100-årsjubileum, ønsker vi å bruke anledningen til å feire selve lyttingen. Derfor inviterer vi blant annet til en stor, gratis festkonsert på Slottsplassen og ønsker absolutt alle velkommen til lyttefesten, sier Lars Petter Hagen, prosjektleder for jubileet i Oslo-Filharmonien.

Og festen starter allerede på trikken!

– Gjennom et godt samarbeid med Sporveien settes det opp en egen Lyttefest-trikk i forkant av konserten på Slottsplassen, forteller Hagen. 

Lyttefest-trikken vil ta med passasjerer fra alle holdeplasser på strekningen fra Storo til sentrum, via Torshov og Grünerløkka. Inne på trikken vil musikere fra Oslo-Filharmonien varme opp publikum med klassiske perler fremført i et litt annerledes konsertlokale. Trikken er gratis for alle og vil synes godt i bybildet med festdekor både på utsiden og innsiden. Lyttefest-trikken kjører tre turer fra Storo til Jernbanetorget, og en fjerde tur fra Storo med siste stopp på Nationaltheatret, som er nærmeste holdeplass for konserten på Slottsplassen:

Tur 1: kl 17.06: Avgang Storo – Jernbanetorget 
Tur 2: kl 18.06: Avgang Storo – Jernbanetorget 
Tur 3: kl 19.06: Avgang Storo – Jernbanetorget 
Tur 4: kl 20.06: Avgang Storo – Nationaltheatret

God nabo for de reisende
– Sporveien er opptatt av å være en god nabo og gjennom Sporveiskunst og kultur ønsker vi å løfte den totale reiseopplevelsen. Trikken i Oslo feirer 125 år i år, og i likhet med Oslo-Filharmonien er vi en sentral del av hovedstadens identitet – puls og lydbilde. Vi gratulerer Oslo-Filharmonien med jubileet og håper så mange som mulig tar turen til konserten på Slottsplassen. Start gjerne lyttefesten på trikken sammen med oss, oppfordrer Torgeir Kristiansen, konserndirektør kommunikasjon og samfunn i Sporveien.

Festkonserten på Slottsplassen starter kl 21.00 og sendes på NRK1 fra kl 22.00.

LEAVE A RESPONSE