travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

LUTEFISKELSKERE MØTES

Lutefiskelskere…. 18.november starter lutefisksesongen hos Selbusjøen Hotell & Gjestegård. Der nytes sesongens herligheter, med alt tenkelig tilbehør + dans!

Hotellet er historisk og var det første norske hotellet som ble stjernemerket med 3 stjerner og severdighetssymbol. booking.com rater det til 4, så her er gjestene fornøyde.

Siden 1850 har det vært stor virksomhet på eiendommen Havernesset i Selbu, som i dag er Selbusjøen Hotell & Gjestegård. Eiendommen ble opprinnelig utbygd for kjøpmann Birch, som i 1850 etablerte handelssted med kong Oscars godkjennelse.

Selbusjøen Hotell & Gjestegård åpnet i 1988. Hotellet er med i Historiske hoteller og prøver å være bevisst på kulturarven og å ivareta det historiske og ekte. Her vil du i den travle hverdag finne et pusterom; i skogen, på verandaen eller ved sjøkanten.

Med beliggenhet i Trondheimsområdet, i nærheten av Trondheim Lufthavn Værnes, er hotellet et godt alternativ enten det gjelder kurs/konferanser så vel som ferie eller fritid. Hotellet ligger ved innsjøen Selbusjøen, nær riksveg 705 som knytter E6 ved Stjørdal og «fjellbyen» Røros sammen.

LEAVE A RESPONSE