travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

LUKSUS I HØYDEN

Elegante rom innredet med materialer av høyeste kvalitet, luksuriøst spa med panoramautsikt, matretter av høyeste klasse – alt omgitt av snødekte fjelltopper og plettfri skibakker. Høres det ut som noe du kunne tenke deg? Fra St. Moritz til Kitzbühel lever flere skientusiaster din drøm akkurat nå. Her er samlet seks av de mest eksklusive hotellene i europeiske skiparadis for å guide deg til akkurat din drømmeferie.

carlton_terraceGrand des Alpes (Chamonix, Frankrike)
Hotellet Grand des Alpes ble i 1840 bygd ved foten av Mont Blanc. Det har siden da blitt totalrenovert, men de har klart å bevare epokens sjarm og stil. Rommene er elegant innredet med et stort fokus på detaljer, med blant annet bruk av gjenstander som ski og kjelker. Her må det være enkelt å bli oppmuntret til en dag i bakken. For å gjøre det enklere for deg, gir de deg muligheten til å kjøpe skipass, samt å bestille fjellguide og skiinstruktør på hotellet.

A-Rosa (Kitzbühel, Østerrike)
Hotell A-Rosa ligger blant de naturskjønne, tyrolske fjellene i byen Kitzbühel. Her kan du hvert år se verdens beste skikjørere ta seg ned utforløypa Die Streif, som regnes som en av verdens farligste og mest fryktede løypetraséer. Die Streif er en offentlig tilgjengelig nedstigning ellers om vinteren, så her er du er fri til å prøve selv! Om du trives best med action eller avslapping, vil du helt sikkert finne noe for deg på A-Rosa. Hotellet byr på en golfbane, basseng, badstue, trimrom og spa med ansikts- og kroppsbehandlinger. I tillegg kan du nyte utsikten mot det vakre panoramaet med Hahnenkamm-toppen og de bratte bakkene.

Shackleton Mountain Resort (Sestriere, Italia)
Shackleton Mountain er plassen å besøke om du trenger å finne roen. Hotellet byr på en herlig kombinasjon av natur og moderne arkitektur. Her kan du nyte det vakre fjellandskapet i Sestriere langt borte fra storbyen. Hotellets store glassvinduer gir deg den perfekte utsikten mot dalen, solfylte fjellsider og skibakker. Med områdets 460 kilometer med løyper kan skiaktiviteter utføres i alle slags former. Fjellene byr også på sunnhet og velvære med sine naturlige råvarer og friske skogluft. Hotellets restaurant er bygd rundt en peis, som bidrar til en vennlig og avslappet atmosfære, for litt ekstra ro i sjelen.

Cristallo (Cortina d’Ampezzo, Italia)
På Cristallo hotell kan du nyte ferie med stor F. Dette glamorøse hotellet er det eneste 5-stjerners-hotellet i Dolomittene, og har flere ganger blitt kåret til Europas ledende skianlegg. Det beskrives som en juvel blant verdens vakreste fjelltopper. Rommene er møblert i duse farger som gir en varm og innbydende atmosfære, og på vært rom kan du dessuten finne marmorbad med massasjebadekar. Cortina ligger to timer unna Venezia, og er ofte vertsby for internasjonale skirenn, blant annet Tour de Ski.

Carlton (St. Moritz, Sveits)
St. Moritz er et av de mest kjente feriemålene i Sveits, og her finner du det flotte, 5-stjerners Hotel Carlton. Hotellet som ble bygd i 1913, ble nylig totalrenovert og byr i dag på 60 juniorsuiter og suiter. Alle har utsikt over den vakre St. Moritzsjøen eller den Øvre Engadin-dalen. Hotellet ligger i nærheten av skibakkene og har et 1200 m2 stort spaområde – som du også kan oppleve utendørs. Her kan du nyte velvære kombinert med en enestående utsikt over St. Moritz fjellpanorama. Hva er vel mer perfekt etter en slitsom dag med fysisk aktivitet?

Alexander Charme Hotel (Livigno, Italia)
Hotell Alexander Charme har en førsteklasses beliggenhet, i gangavstand fra sentrum av Livigno, og kun 150 meter fra skiheisen; ideelt for en ferie dedikert til skisporten. Her kan du prøve deg i nesten 115 kilometer med løyper. Alle hotellets rom har panoramautsikt mot fjellene og dalen. Hotellets spa-avdeling byr blant annet på basseng, jacuzzi, sauna, tyrkisk bad med et tilhørende massasjerom. Her kan du prøve forskjellige kroppsbehandlinger hvis du vil nyte en mer avslappende ferie.

Kilde: www.trivago.no

LEAVE A RESPONSE