travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

STJERNEHOTELL PÅ HAFJELL

Hafjell Hotell er et familievennlig og hjemmekoselig hotell midt i Hafjell sentrum. Hotellet er tildelt 3 stjerner av Norsk Hotellklassifisering og har resort-symbolet pga. attraksjonen Lilleputthammer.

maxresdefaultI Lilleputthammer kan barna kjøre tog, biler, båter, pariserhjul, karusell, berg- og dalbane eller suse ned i Ola’s froskehopp. I den lille byen er det liv og røre fra morgen til kveld med teaterforestillinger flere ganger om dagen, og spennende lesestunder i Barnas Bokby.
Lilleputthammer familiepark er et eldorado for de yngste barna! Alle attraksjoner er spesielt tilrettelagt for barn mellom 0 og 10 år – her føler barna seg «hjemme»!

Hafjell Hotell ligger sentralt ved porten til Gudbrandsdalen og kun 15 km nord for Lillehammer. Hafjell Hotel & Apartments er det perfekte utgangspunktet dersom du ønsker å tilbringe noen feriedager i Hafjell og Lillehammer.

Hotellet består av 45 dobbeltrom, 2 juniorsuiter (1 roms), 4 suiter (2 roms, hvorav et rom er stue med sovesofa), 2 seniorsuiter (3 roms minileiligheter med stue og kjøkken), samt kro, lekerom for barna og koselig peisestue. Dobbeltrommene ble totalrenovert våren 2008, mens suitene på hotellet ble bygget i 2009.

Hotellet var blant de første hoteller som ble klassifisert av Norsk Hotellklassifisering. Du finner flere stjernehoteller på www.klassifisering.no

LEAVE A RESPONSE