travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

KUNGSBRON I STOCKHOLM BLIR FIRST

First Hotels KungsbronFirst Hotels fortsetter veksten og signerer sitt andre Stockholmshotell for året. First Hotel Kungsbron har svært sentral beliggenhet like ved Arlanda Express og T-Centralen. Hotellet er klassifisert som  2 stjerners SUPERIOR av Hotelstars Union.

First Hotel Kungsbron har perfekt beliggenhet midt i Stockholm sentrum, med blant annet Arlanda Express og T-Centralen kun et stenkast unna. Hotellet har 151 rom, konferansefasiliteter og åpnet dørene for første gang i 2010.
– First Hotel Kungsbron er vår andre nysignering i Stockholm hittil i år. Det betyr at vi har økt vår kapasitet i byen med til sammen 271 rom, og med 366 når First Hotel Fridhemsplan står ferdig utbygget om et snaut år, forteller Roar Ingdal, administrerende direktør i First Hotels.

Samtlige av rommene til First Hotel Kungsbron er innredet i skandinavisk stil med designmøbler fra den eksklusive produsenten G.A.D., mens sovekomforten er sikret gjennom Jensen Senger.

Nye kundegrupper
Savvas Constantinidis, som eier hoteller, er svært fornøyd med de mulighetene som byr seg ved å bli en del av First Hotels.
– Medlemsskapet i First Hotels gir oss tilgang til nye kundegrupper og langt bedre distribusjonsplattform. Vi ser fram til å bli en del av First Hotels og gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkomne til First Hotel Kungsbron, sier Constantinidis.

Rask vekst
Iberegnet First Hotel Kungsbron, har First Hotels nå fem hoteller i Stockholm.
– Vi er trofaste mot vår strategi om å vokse i de sentrale byene i Skandinavia og dette er vår femte signering hittil i år. I tillegg vil vi heve standarden på flere av hotellene våre ytterligere og en rekke renoveringsprosjekter står for døren, sier Ingdal.

LEAVE A RESPONSE