travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

KLARE FOR VINTERFERIEN

Hemsedal, Trysil og Åre er klare til å ta i mot vinterferiegjestene. I Hemsedal viser målepinnen 117 centimeter i skianlegget. I Trysil er det 82 centimeter ved tregrensen. I svenske Åre, som også er et populært reisemål for vinterferierende nordmenn, er snødybden 79 centimeter i skrivende stund.

– Nå er det skikkelig vinterstemning på fjellet. Vi venter mange gjester og skal gjøre alt vi kan for at de skal få en flott vinterferie. Ikke minst er det morsomt at både Hemsedal, Trysil og Åre har et internasjonalt preg i vinterferieukene, med gjester fra hele Europa. Etterspørselen er økende, sier Turid Backe-Viken, salgs- og markedssjef i SkiStar Trysil.

Værmeldingen for vinterferieukene ser bra ut. Langtidsvarselet fra Meteorologisk institutt viser kjølig klarvær i uke 7, litt mer skyet og mildere i uke 8 og 9. I de to siste ukene vil det også bli en og annen snøbyge.

– Vinterferien domineres av familiegjester og vi har et tettpakket program med daglige aktiviteter i barneområdene. Der er det snømannen Valle som er sjefen, og han er veldig populær blant de yngste skikjørerne, sier Backe-Viken.

Mange har booket vinterferien for lengst, men det er fortsatt ikke for sent. Det finnes ledig overnatting på alle SkiStars destinasjoner; Hemsedal, Trysil, Åre, Sälen og Vemdalen.

 

LEAVE A RESPONSE