travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

KJENDISLIV

Drømmer du om å spise frokost sammen med Justin Timberlake eller kanskje ligge ved bassengkanten med Jessica Biel? Booking-nettstedet Hotels.com har laget en toppliste over eksklusive kjendishoteller. – Mange vil bli overrasket over det forholdsvis lave prisnivået på flere av disse hotellene. Når man kan få en natt på eksklusive Hollywood Roosevelt i Los Angeles for 1730,- er ikke luksustilværelsen så langt unna, sier Yvonne Bonanati fra Hotels.com.

[cleeng_content id=»887830642″ description=»For å lese mer må du betale en liten leseravgift» price=»0.99″]Man skulle tro at man trenger en bankkonto som en kjendis for å koste på seg en natt eller to på stjernehoteller i New York eller Los Angeles. Hotels.com’s oversikt viser imidlertid at det nødvendigvis ikke er tilfelle. – Hvis du vil føle deg som en stjerne, kan du sjekke inn på samme hotell som kjendisene uten at det behøver å koste skjorta, sier Yvonne Bonanati fra Hotels.com.

Hotellnettstedet har listet opp flere alternativer i luksusklassen, enten man søker by eller strandferie. På listen finner vi hotellovernattinger som er langt fra avskrekkende når det kommer til pris. En overnatting på det eksklusive hotellet Metropolitan i London koster 2500,- natten, mens en overnatting på Hollywood Roosevelt koster i overkant av 1500,-. Man kan riktignok fremdeles finne dyrere alternativer høyere opp på skalaen. En overnatting på luksusresorter i henholdsvis Mexico og Jamaica er du nødt til å bla opp 4000,- til 5000,- kroner per natt.

Kjendisjakt på byferie

Få byer kan skilte med så mange kjendiser som Los Angeles, og legendariske Chateau Marmont på Sunset Boulevard har siden åpningen i 1927 vært de rike og berømtes lekegrind. Kjendiser som Justin Timberlake, Jessica Biel, Kirsten Dunst og Marilyn Manson har blitt observert i cocktailbaren Bar Marmont, og legender som F. Scott Fitzgerald, Elizabeth Taylor og Jim Morrison har også skrevet seg inn i gjesteboken.

En av de hippeste nattklubbene i Los Angeles finner du på Hollywood Roosevelt. Dette er et hotell med lang historie, og huset den første Oscar-utdelingen i 1929. De senere årene har hotellet blitt populært blant Hollywoods yngre garde, mye på grunn av den trendy nattklubben Teddy’s som ligger i hotellets hovedlobby. Blant stamgjestene finner du blant annet Paris Hilton, Matthew Mc Conaughey og Bruce Willis.

I New York kan man støte på kjendiser overalt. Soho Grand Hotel ligger i et av Manhattans mest pulserende og ikoniske nabolag. Her kan man risikere å støte på Lindsay Lohan, Heidi Klum, Kevin Spacey eller Sarah Jessica Parker i heisen.

De som vil på kjendisjakt i London bør bo på Metropolitan Hotel, et moderne og elegant hotell med en fantastisk utsikt over Hyde Park og London. Blant Metropolitans gjester er kjendiser som Madonna, Johnny Depp, Jude Law, Tom Hanks og Cameron Diaz. Hotellet har også egen restaurant med Michelin-stjerne.

Avslappende resorter

Geejam på Jamaica ligger i harmoniske omgivelser ved Port Antonio i Jamaica. Det trendy hotellet trekker kjendiser som Sharon Stone, Grace Jones, Gwen Stefani og Björk. Foruten beliggenheten ved havet, kan hotellet skilte med egen privat strand hvor gjestene kan senke skuldrene skjermet for paparazzi-linsene.

Las Ventanas al Paraiso ved San Jose del Cabo i Mexico er en moderne luksusresort som ligger ved havet mellom klippene av Cabos San Lucas og San Jose Del Cabo. Hotellet har gjestet Jennifer Lopez, Leonardo DiCaprio, Jessica Alba, Jennifer Aniston og Charlize Theron.

The Little Nell i den lille fjellbyen Aspen er et av de mest legendariske stjernehotellene. Hotellet er internasjonalt kjent som en glamorøs lekeplass for de berømte og rike. Blant gjestene som har vært på besøk er Jack Nicholson, Mariah Carey og Kate Hudson.[/cleeng_content]

LEAVE A RESPONSE