travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

JUL PÅ TOPPEN AV OSLO

1464635_10151842136554285_1757060609_nVoksenåsen Kultur-og konferansehotell er et firestjernes hotell på toppen av Oslo. Restauranten Nils Holgersson er velegnet til alle former for selskaper. Langt fra byens larm, likevel nært nok. Så lenge du kjører oppover er du på rett vei – helt til du møter et unikt hotell med Oslos aller beste utsikt!

Hotellet er kjent for en avslappet atmosfære og et særpreget moderne interiør som inspirerer. I november og desember er det jul på Voksenåsen og stemningen er på topp. Her kan du kombinere jobb og fornøyelse i fantastiske omgivelser.

Familiejulebord

Voksenåsens velkjente buffé inneholder alt du forventer deg. I år, som alle år, er det barna som står i høysetet på Voksenåsens familiejulebord.

Barnebuffeén er fylt med mat tilpasset de yngste, med noen overraskelser av den søte sorten. De voksne har egen buffè fylt med retter som kan tilfredstillede mest kresne ganer. 

Barnas hjørne

For at voksne skal få litt «voksentid» er det forskjellige aktiviteter for barna. Her blir det tegnefilmer, maling og juleverksted.

Smakinger i juletiden

Voksenåsen har et bredt utvalg av viner i tillegg til vinkjelleren med tradisjonelle og klassiske viner. Det tilbys flere forskjellige smakinger med utgangspunkt i det store vinutvalget. Blant tilbudene finner du blant annet øl, vin og akevittsmaking.

 

LEAVE A RESPONSE