travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

IKKE BARE FOR SOLSKJÆR

Det er ikke bare Ole Gunnar Solskjær som reiser til Molde. Byen er kjent for den internasjonale jazzfestivalen som snur byen på hodet én uke hvert år. I tillegg har byen fått kallenavnet «rosenes by» på grunn av de blomstrende og frodige rosehagene i byen. Men byen har mer å by på.

Mange naturattraksjoner er bare en times kjøring fra Molde sentrum. Med litt tid til overs kan anbefales en tur over Atlanterhavsvegen som ble kåret til Århundrets Byggverk.

Molde er også et fint utgangspunkt for å kjøre den spesielle bilveien opp Trollstigen, samt se Trollveggen på nært hold. Og hva med å ta den korte turen til utkikkspunktet Varden med panoramautsikt mot fjellene og fjorden, besøke den flotte fotballarenaen Aker stadion, eller ta en kaffe på det sjarmerende Romsdalsmuseet?

Og trenger du et sted å bo anbefaler vi Hotell Molde.

Gode og komfortable rom
Hotell Molde er et lite privateid hotell med 36 rom. Hotellet er gitt 3 stjerner av Norsk Hotellklassifisering. Du forsvinner ikke i mengden når du bor på dette hotellet! Alle rommene har bad med dusj og toalett,minibar og kabel-tv. Gjestene tilbys gratis tilgang til trådløst internett, og 15 % rabatt på hovedrettene på spisestedet Rød.

Kurs eller møter i særpregede omgivelser
Hotellet har velutstyrte møtelokaler som egner seg godt for kurs og møter med inntil 50 personer. Hele hotellet har trådløst nettverk og pakkeløsninger som inkluderer overnatting og bespisning.

LEAVE A RESPONSE