travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

IBSEN GOES NORWEGIAN

LNNOG_11_2009_IBSEN2. mai vil ”Peer Gynt” utspille seg om bord på Norwegians rute DY624 mellom Oslo og Bergen. Teateropplevelsen starter på Oslo lufthavn Gardermoen, fortsetter om bord og runder av på Bergen Lufthavn Flesland.

– Dette blir en begivenhet for alle ”Peer Gynt”-fans og et stunt vi aldri har gjort før. Passasjerene vil få en helt spesiell opplevelse og en liten forsmak på originalversjonen av suksessforestillingen fra Gålå med Dennis Storhøi i tittelrollen. For alt vi vet, er dette verden første flyvende teateropplevelse sier Marit Lien, administrerende direktør i Peer Gynt AS. Hun synes det er på sin plass å gjøre noe litt utenom det vanlige i forkant av årets forestilling, i anledning Peer Gynt-stemnets 25-årsjubileum.

–  Å sette opp et teaterstykke om bord er en morsom idé som passer godt til vår filosofi om å hylle norske helter på flyhalen. At Henrik Ibsen og Edvard Grieg allerede er halehelter hos Norwegian, gjør at en flyvende «Peer Gynt» ikke kunne passet bedre. Dette blir garantert en minnerik forestilling, sier informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.

25-årsjubileum
Som på Gålå, har teateropplevelsen om bord på Norwegianflyvningen Dennis Storhøi i hovedrollen som Peer Gynt. I tillegg får passasjerene oppleve Kari Simonsen som Mor Åse, Charlotte Frogner som Anitra, Ingeborg Schübeler Gillebo som Solveig og Mari Maurstad som Den grønnkledde. Regissør Svein Sturla Hungnes, som i år takker for seg etter 25 år ved Gålåvatnet, står for regien.

Teaterflyvningen finner sted torsdag 2.mai kl 17.40 på Norwegians flight DY624 fra Oslo til Bergen.

LEAVE A RESPONSE