travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

I ÅR VELGER VI TYSKLAND

Maritim Seehotel Timmendorfer StrandTyskland er et mangslunget ferieland.  Opplevelsene er mange og det er godt samsvar mellom pris og kvalitet.

I mange år har Tyskland hatt et velfungerernde stjerneklassifiseringssystem som sikrer at gjesten får det han forventer. Tyskland er blant de ledende land i Hotelstars Union og har satt et solid fotavtrykk i det nye felles europeiske kvalitetsikringssystemet for hoteller. Tysklands hotell- og overnattingsfasiliteter er blant de beste i Europa. Utvalget spenner fra naturnære campingplasser til luksuriøse stjernehoteller. De er godt forberedt på individuelle ønsker fra gjestene.

Overnattingsstedene i Tyskland utmerker seg med sin gjestfrihet og kombinasjon av det tradisjonelle og det moderne, samt et utmerket pris-ytelsesforhold. Gjestene er i fokus, enten det er på campingplassen, i leiligheten, på elvecruiseskipet, kurbadet eller på et en- til fem-stjerners hotell. Gjesterundspørringer og vurderinger i sosiale nettverk viser at overalt møter du høye krav til kvalitet og kompetente, vennlige servicemedarbeidere

Under en liten snutt om klassifiseringsarbeidet i Tyskland.

LEAVE A RESPONSE