travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

HOTELS.COM FEIRER 20 ÅR!

Reisende kan snart dra nytte av bursdagsfeiringen til Hotels.com de neste ukene, ettersom hotellbookingnettstedet feirer 20 dager med premier og 20 dager med gode tilbud for å markere sitt 20-års jubileum.

 “20 år er litt av en milepæl for et internettselskap” sier David Roche, Hotels.com sin president siden 2008. ”Samtidig som mye har endret seg siden vi ble grunnlagt, er fortsatt vårt hovedmål å sørge for gode tilbud for hotellgjester. Vi vil dessuten fremdeles utvikle oss slik at vi fortsetter å være det foretrukne nettstedet for reisende som leter etter overnattinger.”

 Historien begynner i 1991, da ble Hotel Reservations Network (HRN) grunnlagt. Selskapet tilbød rabatter via en gratis telefontjeneste i USA. Selskapet var tidlig ute med å tilegne seg den nye teknologien, og lanserte sine tjenester på internett i 1996. Hotels.com-navnet kom i 2002, samme år som de ble lansert i Storbritannia. I dag har selskapet mer enn 75 lokale Hotels.com sider over hele verden, med over 140 000 hoteller fra 5-stjerners luksus til Bed & Breakfast. Den norske siden ble lansert i 2003.

For 20 år siden kostet et rom i New York i snitt 772* NOK pr natt, og hotellbooking på internett var ikke tilgjengelig, og kundene måtte booke hotellrom pr telefon via en reiseagent. I dag er gjennomsnittsprisen på et hotellrom i New York 1 536 NOK** per natt, og hotellene nyter godt av den nye hverdagen ved online booking og mobilteknologi, som har skapt en ny revolusjon hvor kunder kan bestille sitt hotellrom ved å trykke på en knapp enten via mobilen eller en tablet.

Hotels.com’s bursdagskupp inkluderer en rekke ”Bo i 4 netter – betal for 3”-tilbud, eller ”Bo i 3 netter – betal for 2” over hele verden. Tilbudet inkluderer Europa, Nord Amerika, Latin Amerika, Australia og Stillehavet, og er tilgjengelig i 20 dager fra 1. august 2011.

I tillegg er det daglige premietrekninger for helgeopphold på Marriot hoteller i Europa, som kan vinnes ved å registrere seg til konkurransen på Hotels.com sitt nettsted sin webside mellom 1. august og 20. august 2011.

LEAVE A RESPONSE