travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

HIT REISER VI I VINTERFERIEN

Nordmenn går inn i det nye året med fortsatt høy reiselyst. Det viser aktuelle bookingtall fra Norwegian. Både sydenklassikere og skiferie i Alpene er blant favorittene for vinterferien. Her er Norwegians mest populære destinasjoner i vintersesongen.

– Vinterferien nærmer seg med stormskritt og Norwegians bookingtall viser at det for mange blir et etterlengtet avbrekk fra vinter og kulde her hjemme. Norwegians populære ruter til steder med sol og varme er på bookingtoppen også i vinterferien. Samtidig ser vi at mange benytter anledningen til å dra til Alpene for å stå på ski, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Spania og Alpene på reisetoppen 

I tillegg til de alltid populære spanske reisemålene Las Palmas på Gran Canaria, Malaga og Barcelona, er Antalya i Tyrkia blant favorittene denne vinteren. Også reiser til Genève og Milano, som er populære utgangspunkt for skiferie i Alpene, står høyt på lista. 

Norwegians vinterprogram har et bredt rutetilbud med direkteflyvninger til spennende reisemål i Europa fra alle de nordiske landene.

– Nå er allerede enkelte flyvninger ganske fullbooket. De som vurderer å bestille billetter for vinterferien bør gjøre det nokså raskt, spesielt om reisen går til de spanske destinasjonene. Vil du oppleve noe nytt, er det fremdeles god kapasitet til noen av Europas vakreste destinasjoner som portugisiske Faro og Madeira eller Roma i Italia, sier Maursund.

LEAVE A RESPONSE