travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

HER FEIRER DU NYTTÅR

Det er nok av gode alternativ for de som vil feire nyttår utenlands, og det kan også være penger å spare på å ta nedtellingen til 2012 i utlandet. I følge Reisefeber og Forex Bank sin prisundersøkelse er det flere steder som tilbyr både hotell, middag og drikke til halv pris sammenlignet med Norge.

Nytttår Brandenburger Tor

Undersøkelsen sammenligner prisnivået på nyttårsfeiring ved populære weekenddestinasjoner. I sammenligningen finner vi pris på en tre-retters middag, champagne og drinker, en taxitur og snittprisen for en hotellovernatting, Kronekursen øker fremfor alt nordmenns kjøpekraft i Øst-Europa. Der ligger prisnivået på om lag halvparten av det norske. Billigst er likevel Lisboa, hvor du kun betaler 44 prosent av summen du må betale i Oslo.

Ettersom Nyttårsaften lander på en lørdag i år, er det fortsatt mulig å finne mange rimelige avganger dersom man bestemmer seg for å feire utenlands. Dersom man for eksempel reiser 29. desember og kommer hjem 3. januar eller senere, finnes det fortsatt mange billetter til gode priser.

– Jul og nyttår er alltid blant årets største reisehelger. Noen av årets store nykommere er Berlin og Miami. Berlin ligger kun en drøy time med fly fra Oslo, og arrangerer en av Europas største nyttårsfester ved Brandenburg Tor, der  hundretusener samles for å feire det nye året, sier salgsdirektør for Reisefeber, Lena Wennerstein.

LEAVE A RESPONSE