travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

HER FÅR DU MEST FOR PENGENE

Mer enn 160 000 lesere av magasinet Budget Travel har stemt på Den dominikanske republikk som sin favorittdestinasjon i 2010, når det gjelder å få mest ut av kronene og ørene du bruker på ferien.

Hvert år deler magasinet Budget Travel ut sin Readers Choice Award, og i 2010 kåret leserne Den dominikanske republikk til den destinasjonen hvor du får mest valuta for pengene. Den dominikanske republikk ble valgt på grunn av sine storslåtte byer og sjarmerende landsbyer samt varme og vennlige befolkning.
– Leserne av Budget Travel er alltid på jakt etter budsjettvennlige og eksotiske feriesteder, og ifølge dem var Den dominikanske republikk den absolutte favoritten i kategorien ”Best Value”, forteller redaktør Nina Willdorf i Budget Travel.

Ny besøksrekord

– Kåringen betyr veldig mye for oss, siden vi er valgt ut av bereiste lesere som har besøkt landet vårt og opplevd de ulike tilbudene og den inspirerende kulturen på kroppen. Vi vil forsøke å innfri de høye forventningene, slik at våre gjester kan nyte landets fantastiske natur, strendene i verdensklasse og de flotte overnattingsmulighetene tilpasset ethvert budsjett og enhver smak, bemerker Magaly Toribio, viseminister i internasjonal markedsføring i Den dominikanske republikks turistråd.

I 2010 satte Den dominikanske republikk rekord i antall besøkende, med en økning på 3,3 %. Landet mottok litt over fire millioner turister fra hele verden.

Om Den dominikanske republikk

Christopher Columbus var den første turisten som la veien til Den dominikanske republikk helt tilbake i 1492. Siden har mange flere turister feriert her – blant dem de fire millionene som besøkte landet i 2010.

Den dominikanske republikk har mer enn 25 spesialutformede golfbaner, og er utnevnt til den beste golfdestinasjonen i Karibia og Latin-Amerika av den internasjonale sammenslutningen av golfoperatører. I tillegg kan landet tilby feriesteder i luksusklassen, en fantastisk vakker natur samt storslåtte byer og sjarmerende landsbyer fylt med varme og vennlige dominikanere.

 

LEAVE A RESPONSE