travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

HEMSEDAL TIL FOTS

PageFiles-4247-ImageGallery-hiking-15-hemsedal-rjukandefossen-NEB-09Det meste av snøen i fjellet er smeltet nå og de fleste fjell- og sykkelturene er klare for ferdsel Fiskesesongen er godt i gang og det rapporteres om flere fine ørretfangster.

Allerede 2. mai kom de første utenlandske sommerturistene som ville på fjelltur!

Hemsedals flotte fjellnatur tilbyr sommerstid et stort tilbud av aktiviteter. Fjellturer, sykling, klatring og ikke minst fiske i en av Norges beste ørretelver er populære aktiviteter i fjellbygda.

Hemsedal har i en årrekke satset på å utvikle fjellsporttilbudet sommerstid, og da spesielt vandring, sykling og klatring. Dette har gitt et velorganisert turløypesystem for både turgåere og sykkelentusiaster. For sommeren 2013 kan den aktive gjesten boltre seg på 41 merkede og graderte fjellturer og 200 km sykkeløyper. Nyheter for sommeren er ny klatrebrosjyre med info om klatremuligheter i Hemsedal og en buldrestein/aktivitetsområde beliggende i sentrum av Hemsedal.

Det skjer også mye på arrangementssiden denne sommeren med blant annet Eventyrfestival på Eventyrgarden Huso, Fauskivalen med Vamp, Aim Challenge Multisportkonkurranse og Norgescup i Downhillsykling.

Du finner mer info på www.hemsedal.com

LEAVE A RESPONSE