travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

HEMSEDAL I RUTE

Når Hemsedal Skisenter åpner torsdag 1. november er det klart for et halvt år, eller 182 dager, med skikjøring frem til siste skidag 1. mai. Mye snø i fjellet og godt med kulde gir også Hemsedal det best tenkelige grunnlaget og svært gode skiforhold under sesongåpningen denne uka.

40 cm med snø i fjellet
Hemsedal fikk 15 cm med nysnø natt til mandag, og har nå på det meste 40 cm med natursnø i fjellet. Det har også vært optimale temperaturer for kunstsnøproduksjonen, og alt ligger nå til rette for en av tidenes beste sesongåpninger i Hemsedal.

– Det er 15 cm med nysnø og gunstige forhold for snøproduksjon som er foranledningen for at vi nå åpner 1 dag tidligere enn planlagt, sier driftssjef Andreas Smith-Erichsen i Skistar Hemsedal. Vi har nå fine produksjonsforhold og legger snø på harde livet. Det meldes også om mer natursnø, så bakker og heiser vil bli åpnet i rask takt i ukene fremover.

Første heis åpner torsdag 1. november
Torsdag 1. november blir det premiere på sesongen i Hemsedal med gratis skikjøring i heisen Gaupa og i Begynnerløypa 1 i barneområdet. Skiutleien og Skistar Sportshop Hemsedal har også sesongåpning torsdag, og Lodgen Bar & Restaurant tilbyr enkel servering.

Fredag 2. november åpner Hollvin Express og Hemsedalløypa, samt heisen Ulven og Trolløypa som går mellom Hemsedal Alpin Lodge og ”baseområdet”.  Restauranter, servering og butikker vil være åpent som normalt fra og med fredag 2. november.

Lørdag 3. november åpner Fjellheisen 2 og Hallinghovdløypa, og Hemsedal har til sammen 650 høydemeter og 2,8 km med skikjøring i flott preppede løyper.

Under åpningshelga er det 10 % rabatt på SkiPass i Hemsedal for 2 dager eller mer. Tilbudet gjelder SkiPass kjøpt på plass i Hemsedal Skisenter (ikke sesongpass).

MySkistar holder ordene på turer og høydemeter
Den lange sesongen er ikke minst gode nyheter for alle som samler høydemeter og pins, og konkurrerer med sine skivenner om flest skidager ved hjelp av tjenesten MySkistar. Fjorårets vinner kjørte over 570 000 høydemeter på en sesong. Med den lange sesongen vi nå har foran oss regner vi med at flere runder 600 000 høydemeter før heisene stenger 1. mai.

 

LEAVE A RESPONSE