travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

HARLEY-DAVIDSON VELGER BW

2013 feirer Harley-Davidson sitt 110- års jubileum, og Best Western er utnevnt til offisiell hotellpartner for jubileet. I den forbindelse arrangerer Best Western en konkurranse hvor Harley- Davidson fans skal fortelle om sitt beste Harley- Davidson minne. Hovedfeiringen i Europa finner sted 13.-15.juni i Roma, og hvert land trekker to vinnere som får 3 netter på et Best Western hotell i nærheten av arrangementet. I tillegg får vinneren et Visa gavekort med verdi 500 € og et Harley- Davidson gavekort for offisielle Harley- Davidson produkter med verdi 300 €. Konkurransen vil foregå via Facebook og Facebook-siden til Best Western Hotels Norway.

harleyBest Western i Nord Amerika (USA og Kanada) har i mange år hatt en partneravtale med Harley- Davidson. Det er gledelig å melde at fra 2013 er det inngått en global partneravtale med Harley- Davidson som gir 10 % rabatt og spesielle Best Western Rewards fordeler over hele verden. Bestillinger kan gjøres gjennom BestWestern eller Harley-Davidson.com. Hvis man ringer Best Western sin gratis booking telefon på 800 11 624 har Harley- Davidson egen linje. I tillegg er det over 1300 hoteller som er rider friendly hoteller. Et rider friendly hotell tilbyr bl.a. håndklær som motorsyklistene kan tørke av syklene med, i tillegg til tilgang på vaskeutstyr.

”Vi er veldig glade for at en global partneravtale er på plass”, sier Hege Ramm, CEO i Best Western Hotels Norway. ”Harley- Davidson har en sterk og entusiastisk tilhengerskare her i Norge, og programmet har vært etterspurt i lang tid. Mange norske Harley- Davidson entusiaster er ofte over i USA og kjenner programmet derfra.” Det er også verdt å merke seg at Best Western er den eneste hotellkjeden i Norge som tilbyr et eget program for motorsykkelentusiaster via sitt Best Biker program og nå også Harley-Davidson avtalen.

LEAVE A RESPONSE