travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

HALLOWEEN PÅ LISEBERG

Fra 24.oktober til 1.november åpner Liseberg for første gang dørene for en spennende Halloween-feiring. Fornøyelsesparken gjennomgår en fullstendig forvandling når gjenferd, spøkelser, skrekk og gru skal underholde de besøkende. – Og selvfølgelig finnes det et hyggelig tilbud for de mer skvetne av gjestene også.

Gasten windowEtter at den fikk sitt gjennombrudd i Skandinavia på begynnelsen av 2000-tallet, har Halloween-feiringen nå for alvor fått fotfeste. Feiringen har de senere årene hentet mye av sin symbolikk fra den meksikanske feiringen av De dødes dag, og det kryr av spøkelser, skjeletter og skumle kostymer i gatene. Nå byr Liseberg på både hårreisende skrekkhus og berg-og-dalbaner som får blodet til å fryse til is når de inviterer til sin første Halloween-feiring.

NI DAGER MED SKREKK OG SØTSAKER
Mellom 24.oktober og 1.november feires det Halloween på Liseberg, og de tar den nye «folkehøytiden» på alvor med et tilbud som passer for hele familien. Både karuseller og berg- og dalbaner står fortsatt klare for publikum, men i tillegg fylles parken med skumle effekter.

– Det skal både synes og kjennes at Halloween er en ny sesong, noe helt annet enn det man opplever i parken om sommeren eller i julesesongen. Vi ønsker å levere en Halloween-opplevelse for både store og små, og vi gir hundre prosent og vel så det, sier administrerende direktør i Liseberg, Andreas Andersen.

På dagtid er stemningen i parken passe skummel, men etter at mørker faller på, går kos over i skrekk.

– Opplevelsen på dagen skal være morsom og tøysete, men når klokken slår fem går kos over i kaos, og de tre skrekk-kabinettene våre åpner for publikum, sier Andersen og legger til at de som blir igjen i parken etter at solen har gått ned, gjør det på egen risiko.

LEAVE A RESPONSE