travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

HALLOWEEN I TIVOLI

Hyggelige Tivoli i København blir litt skumlere enn vi er vant til 14.-23. oktober. Da er det for sjette gang duket for Halloween i Tivoli. For å skape den rette stemningen blir parken pyntet med mer enn 15.000 ekte gresskar og massevis av kanskje ikke like ekte katter, edderkopper, flaggermus og syklende fugleskremsler.

Nytt av året er at du kan delta i en interaktiv lek i Minen. I løpet av båtturen bruker du en ”diamant-detektor” for å finne flest mulig av de 96 funklende diamantene som voktes av en slumrende drage. Når seilturen er over, kan du se på en resultattavle for å finne ut hvem som var den mest treffsikre under skattejakten.

På Plænen kan du se musikalen, Heksefesten, som handler om Harlekin og Columbine som går seg vill i skogen. De vil garantert støte på en og annen heks på sin ferd. Heksesirkus blir det også, og dyktige hekser opptrer med alt fra sjongleringskunster til triksing på enhjulssykler

I bodene foran Heksenes mølle kan barna skjære gresskar, få sin skjebne lest i krystallkulen og få ansiktet malt hyggelig eller uhyggelig.

I bodene kan du kjøpe alt fra ferske flødeboller og håndlagde karameller til herrehatter og kunsthåndverk, så alt ligger til rette for hyggelige uhyggelige dager i Tivoli

LEAVE A RESPONSE