travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

GUMBALL 3000 TIL OSLO

Foto: Betsafe
Foto: Betsafe

Det er klart for en ny utgave av billøpet Gumball 3000 med start i Stockholm og ankomst Oslo allerede førstkommende søndag. Triana Iglesias, Felix Stephensen, Dennis Olsen og Eyvind Brynildsen kjører for Team Betsafe.

Triana i Ferrari

Team Betsafe er et av kjendislagene som kjører i årets Gumball. De har med ambassadørene Triana Iglesias, Felix Stephensen, Emil Weber Meek, Eyvind Brynildsen og Dennis Olsen som skal kjøre en Ferrari 458 Italia. Sammen med kjendiser som David Hasselhoff, Dolph Lundgren, Lewis Hamilton og Tony Hawk vil nordmennene sette sitt preg på det myteomspunne billøpet. 24. mai kommer altså bilshowet til Oslo.

– Dette er noe av det kuleste som har skjedd i Norge på lang tid. Vi snakker fete biler, kjendiser og herlig underholdning signert blant annet Tony Hawk i Oslo, sier Mikael Mellqvist, PR-sjef i Betsafe Norge

Alle bilene vil stå oppstilt på Aker brygge og er tilgjengelig for publikum.

Drømmer om Dennis mot Lewis

En rekke av de verdens råeste biler skal delta i årets Gumball. For Team Betsafe skal den svenske frikjøringslegenden Jan Olsson kjøre en Audi RS6 med over 900HK. Triana Iglesias og Dennis Olsen skal kjøre en Ferrari 458 Italia. Mellqvist drømmer om å se sjåførtalentet Dennis Olsen kjøre side om side med formel 1-legenden Lewis Hamilton i løpet av uken.

– Å se Dennis ved siden av Lewis hadde vært en drøm. Det er ikke så ofte den muligheten dukker opp, og kanskje skjer det neste gang på en Formel 1-bane. Uansett blir det et heftig skue når Lewis og de andre svinger opp på Rådhusplassen i Oslo i noen fantastiske biler, sier Mellqvist.

Internasjonalt race

Gumball 3000 ble etablert i 1999 av entreprenør og tidligere racing-sjåfør Maximillion Cooper. Han inviterte 50 venner til å kjøre 3000 engelske mil gjennom Europa. Billøpet har siden utviklet seg til å bli et årlig, internasjonalt race hvor alt fra forretningsfolk til superstjerner deltar.

Løpet går over en ukes tid gjennom flere land og kontinenter. Årets løp går fra Stockholm via Oslo, København og Amsterdam, før bilene skipes til Reno USA og kjører videre til San Francisco, Los Angeles og når det endelige målet Las Vegas.

Kjente personer som skal delta i løpet er navn som Mike Tyson, Tony Hawk, Dolph Lundgren, David Hasselhoff, Lewis Hamilton, Tommy Lee, Afrojack, og Bun B. Artister som Deadmau5, EVE og Zedd skal opptre på avslutningen i Las Vegas.

Den norske Gumball-bilen som kjører for Team Betsafe har følgende program:

24. mai Stockholm – Tôckfors: Triana Iglesias og Eyvind Brynildsen

24. mai Tôckfors – Oslo: Triana Iglesias og vinner av konkurranse (Vinner trekkes på Torsdag)

25. mai Oslo – København: Triana Iglesias og Felix Stephensen

26. mai København – Amsterdam: Triana Iglesias og Dennis Olsen

27. mai Reno – San Francisco: Triana Iglesias og Cornelis Elander

28. mai San Francisco – Los Angeles: Triana Iglesias og Erik Ekstrand / Cornelis Elander

29. mai Los Angeles – Vegas: Triana Iglesias og Emil Weber Meek

LEAVE A RESPONSE